Hirdess Velünk Magazin
2020-11-26

Hungarian English German

A kép nem érhető el
A kép nem érhető el

Utazási ajánlatok, szállásajánlatokkal

Andezit fogadó

 

 

ParkolóBér Nógrád megye egyik legszebb fekvésű falucskája.
A települést körülölelő dombok tetejének egyikén 7,5 hektáros gyönyörű parkban helyezkedik el a 100 férőhelyes vadászkastély, amely szolgáltatásaival és kényelmével már megnyitásának pillanatában óriási népszerűségre tett szert, nem csak a pihenni vágyó családok, hanem a konferenciákat, találkozókat rendezők körében is. Minden korosztály megtalálhatja ezen a helyen mindazt, ami a kikapcsolódáshoz, szórakozáshoz szükséges.
A parkban kialakított szabadtéri szalonnasütő helyek mellett található a vendégek körében igen népszerű, régi időket idéző krumplisütő. Egy kupica béri pálinka, szalonna, héjában sült krumpli, vöröshagyma és mellé egy korsó sör, vagy jóféle borocska az ínyenceknek is maradandó élményt nyújt. További szórakozási lehetőség nyílik a csárdában, amelynek teraszáról gyönyörű kilátás nyílik a környező tájra. A kastélyban található zeneterem, könyvtár, étterem, tárgyaló a rendezvényeknek kínál hangulatos helyszínt. A magyaros berendezésű étteremben házias ételeket, ínycsiklandozó helyi specialitásokat kínálunk, mint például a középkori vacsora mangalica malacsülttel. Aki már kóstolta nálunk a mangalica malacsültet, később sem fog tudni lemondani róla.

Béri templomtoronyHa viszont harcolni akar gyarapodó súlya ellen, akkor a délutáni szieszta helyett választhatja a túrázást a közeli, Európa hírű homorú andezitoszlop képződményekhez. Lesétálhat Bérre, rácsodálkozni a századvégi parasztházakra, a műemlék evangélikus templomra, bekukkanthat a falumúzeumba, és leöblítheti torkát a történelmi pincesor valamelyik árnyas rejtekén. A festői környezetben szabadon legelésző lovak, pónilovak, szamarak, őshonos mangalica disznók és vaddisznók, racka juhok és egzotikus országokból származó állatok gyönyörködtetik a látogatókat. A nyugodt környezetben tartott állatokat a gyermekek és a felnőttek szabadon etethetik, simogathatják. A láma igen otthonosan legelészik a lovak és a pónilovak társaságában. A tevemama vemhesen került hozzánk, a kicsinye már itt született. Tervezzük, hogy a későbbiekben tovább gyarapítjuk egzotikus állataink számát. A parkban sétálva sok olyan élményben lehet része a látogatónak, ami feledteti a mindennapok rohanását. A park keleti oldalán található tengerszem egy mesterséges tó, amit az állatok itatása céljára és a kirándulók kedvére hoztunk létre. A séták során megfáradt vendégeket különféle szórakozási lehetőség várja. A drink bár, a csárda, az étterem és az otthonos szállások mind a kényelmet szolgálják.

Őshonos és egzotikus állatok

TeveA kastély parkjában az őshonos állatoktól kezdve az egzotikus ritkaságokig mindenféle állat látható. Magyar racka juhok, mangalica malacok, szarvasok, őzek, vaddisznók, pávák, pónilovak, indián lovak, szamarak, tevék, láma, strucc sétálnak szabadon. Az állatok szelídek és lehet őket simogatni.

Mindezt Budapesthez viszonylag közeli településen találja meg, ahová közvetlen buszjárattal is el lehet jutni. Az "Elérhetőség" menüpont alatt minden ehhez szükséges információt megtalál.

NAGY MAGYAR ÉRTEKREND!

Andezit Hotel Bér - Virágospuszta

Közel a fővároshoz (70km) és távol a világ zajától. Látnivalók, értékrendek, érdekességek bemutató 100 percben csoportoknak.

Magyarok Háza

12 db 3 ágyas szoba, minden szobában Rákóczi kép. A Magyarok Háza földszintjén közösségi helyek. Az egyik rész három helység Kossuth, Batthyány, Széchenyi, Deák és Bem tábornok szobái. Relikviák a falakon és korhű berendezési tárgyak. A Magyarok Háza fölszintjén a Magyar Gondolatok Terme

Nagy magyar gondolatok pl:

  • nyolc magyar himnusz
  • ősmagyar himnusz
  • régi magyar himnusz
  • mai magyar himnusz
  • ősi székely himnusz
  • mai székely himnusz
  • csángó himnusz (mert mi is magyarok vagyunk)
  • a szeretet himnusza (Pál apostol)
  • szeretek küldés himnusza (dr. Vida Margit)

Térképtár

Nagy Magyarország poszterekkel, térképekkel.
Kossuth Lajos a kormányzó
"Leborulok a nemzet nagysága előtt" Kossuth-szobor 2m 70cm magas.
Szabad Európa Rádió Múzeum
Több mint 600 db régi-régi-régi rádió, továbbá gramofonok, lemezek. A Szabad Európa Rádió szlogenje a keleti blokk minden nyelvével, a tinédzser party szlogenje Cseke László hangjával. A vendégeknek nincs belépő a Szabad Európa Rádió Múzeumba, de minden belépőnek kötelező pár perc Rock'n'Roll.

 

  Vissza

 

Hirdetési felületek

Kapcsolat

Hirdess Velünk Magazin
Laura és Melinda Kft.
Cím: H-1095, Budapest, Gát u. 21. Fsz. 1.
Telefon: +36 70 / 671 - 6930
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Partneroldalaink