Hirdess Velünk Magazin
2021-05-11

Hungarian English German

A kép nem érhető el
A kép nem érhető el

Utazási ajánlatok, szállásajánlatokkal

Café Christine

Legyen szó akár munkáról, akár városnézésről Szentendrén, szüksége lehet némi pihenőre és egy ízletes étkezésre, vagy egy frissítő kávéra a nap folyamán. Éttermünkben ingyenes -t biztosítunk vendégeink számára. A különleges ajánlat a Café Christine.  A mindenki által kedvelt szentendrei Duna korzó frekventált részén található étterem-kávézó várja minden kedves vendégét.
A reggelivel kiegészült széles menüválaszték lehetővé teszi, hogy egy helyben sütött croissannal, omlettel, vagy egy kávékülönlegességgel induljon a nap. Abban az esetben, ha inkább egy csendes ebédet kíván a kollégájával vagy egy üzleti partnerével, vagy netalán a kedvesével egy bensőséges vacsorára vágyik, a megfelelő választás a Café Christine.  Az étteremben a modern konyhát a tradicionális, ismert magyar ételekkel ötvözik, amelynek az eredménye egy izgalmas étlap. A kiváló fogásokat egyedi, ízlésesen berendezett környezetben szolgálják fel. A nemrégiben nyitott étterem számos törzsvendégét a kitűnő konyhának és az udvarias, hozzáértő kiszolgálásnak köszönheti.
Minden nap várja vendégeit a Café Christine

 

Mediterrán hangulat leheletnyi eleganciával fűszerezve XIII.századi barokk környezetben. Hamisítatlan Duna-parti atmoszféra, bringásoknak óriási limonádé, focirajongóknak kivetítő és sör, ínyenceknek kacsa roséra sütve. Kítűnő borlap, francia csokoládé torta.-ELLE-nálhatatlanul finom! Korrekt árak, átlátszó székek. Stílusos.
forrás - ELLE Magazin

 

Cím: Szentendre, Görög u. 6.
Mobil: 06 20 369-7008
Telefon: 06 26 950-407
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
web:  www.cafechristine.hu
nyitvatartás: hétfő–vasárnap 8.00–23.00

  Vissza

 

Hirdetési felületek

Kapcsolat

Hirdess Velünk Magazin
Laura és Melinda Kft.
Cím: H-1095, Budapest, Gát u. 21. Fsz. 1.
Telefon: +36 70 / 671 - 6930
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Partneroldalaink