Hirdess Velünk Magazin
2020-10-28

Hungarian English German

A kép nem érhető el
A kép nem érhető el

Utazási ajánlatok, szállásajánlatokkal

Kafka fogadó-étterem-jazz klub

 

Töltsön el pár napot Pécsett, a Kafka Fogadóban családias hangulat és kényelem várja!

Fogadónk a belváros szívétől mindössze pár perc sétára található, a történelmi várfal tövében.  Vendégeink pihenését kényelmes és jól felszerelt 17 db szobánk biztosítja. Á la carte, 50 fős éttermünk elsősorban a magyaros ételek kedvelőit kényezteti, de nemzetközi ételek is szerepelnek a kínálatban. Nyáron kellemes, és árnyas belső teraszunk nyújt ideális helyszínt a felfrissülésre. Rendezvények lebonyolítását is vállaljuk 30-45 főig.

Fogadónk nevét a közhiedelemmel ellentétben nem Franz Kaffka, hanem a Nobel-díjas japán író, Murakami Haruki "KAFKA a tengerparton" című regénye után adtuk. Irodalom iránti szeretetünket tükrözi Fogadónk előterében és éttermében a folyamatosan gyarapított házi könyvtár, továbbá az általunk szervezett vagy befogadott számos irodalmi esemény, melyeket éttermünkben látogathat a közönség. 
Úgy véljük, nem minden alap nélkül állítjuk, hogy a Pécsi Kafka Fogadó nem csak egy szálláshely a pécsi palettán, hanem a város lényegére, legbelső valóságára nyit kaput, ezért mindenkit arra invitálunk, ha kiváncsi Pécsre, lépjen be a Kafka nyitott kapuján.

Szobáink

A Kafka Fogadó 1 db egyágyas és 16 db kétágyas szobával rendelkezik, pótágyakkal kiegészítve 34 fő részére biztosítunk kényelmes szálláshelyet.

Szobáink nem dohányzóak, mindegyike fürdőszobával, légkondícionáló berendezéssel, televízióval és telefonnal felszerelt. A fogadó vendégei részére a recepció a nap 24 órájában áll rendelkezésre.

A fogadó területén ingyenes WIFI szolgáltatás érhető el.

 

  Vissza

 

Hirdetési felületek

Kapcsolat

Hirdess Velünk Magazin
Laura és Melinda Kft.
Cím: H-1095, Budapest, Gát u. 21. Fsz. 1.
Telefon: +36 70 / 671 - 6930
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Partneroldalaink