Hirdess Velünk Magazin
2020-10-28

Hungarian English German

A kép nem érhető el
A kép nem érhető el

Utazási ajánlatok, szállásajánlatokkal

Karda Bea 2014

 

Karda Bea énekesnő, előadóművész, a nevével fémjelzett énekiskola vezetője. Számos hazai és külföldi versenyen vett részt pályafutása során. Az Interkoncert által a ’70-es, ’80-as években számos nemzetközi fesztiválon képviselte Magyarországot, rengeteg tapasztalatot szerzett és szép sikereket ért el. Több fesztiváldíjat nyert. Írországban ezüstérmes volt. Grand Prix-díjat nyert az OIRT nemzetközi rádiós fesztiválon. Rostockban első helyezést ért el. Párizsban közönségdíjas lett. Puerto Ricóban különdíjat kapott a zsűritől. Legnagyobb hazai sikerét az 1994-es Táncdalfesztiválon érte el, ahol a Könyörgés a kedvesemért című lírai szerzeménnyel második lett. Kitüntetései között a legfényesebb a Köztársasági Elnöki Ezüst Emlékérem, melyet 2000-ben vehetett át. Tavaly Magyar Jótékonysági Díjjal ismerték el művészi tevékenységét.
Karda Bea eddig több, mint 20 kislemezzel és 5 nagylemezzel jelentkezett. A legutóbbit 2002-ben adták ki Újjászületés címmel, dalait a NOX és a Romantic együttes szerzőpárosa komponálta. Az album legnagyobb slágere, a Búcsúzik az ezüst nyár ma is a művésznő műsorainak kedvelt slágere, melyet vele együtt énekel a közönség.
Karda Bea hamarosan ismét új külsővel és stílussal lép közönség elé az elegancia és a minőség jegyében. A hagyományos értékek harmonikusan ötvöződnek a modernnel mind a megjelenést, mind a zenei produkciót tekintve.
A munkálatok már elkezdődtek, aki úgy érzi, hogy szívesen támogatná, szponzorálná a projektet, kérjük, jelezze!
A produkció megvalósításához szívesen vesszük cégek támogatását, gépkocsi-használat biztosítását, illetve divatárukat forgalmazó kereskedések felajánlásait.

Mit tudunk ezért nyújtani?

A divatcégek által biztosított ruhák, kiegészítők gyártóit lehetőségeink szerint feltüntetjük az énekesnő média-megjelenései alkalmával. Autó márkaképviselet felajánlása esetén a művésznő az adott gépjárművel jelenik meg fellépésein a helyszínen előtte fotózkodik a rajongókkal és a márkát igyekszik Magyarország minden részén népszerűsíteni.
Figyelünk arra, hogy a szponzor lehetőség szerint nem csupán magát a szponzoráltat támogatja, hanem küldetését, üzenetét is közvetíti. A korát nem titkoló, 63 éves énekesnő fittsége, természetessége és optimizmusa példa lehet sok korabeli nő számára, erőt adva nekik is céljaik megvalósításához. Karda Bea azt képviseli, hogy nem szabad semmit feladni és soha nem késő megújulni.
Az énekesnő fotózásokon, fellépésein, a médiaszerepléseikor, honlapján, közösségi oldalain, készülő videoklipjében és a tervek szerint 2014 végén megjelenő új CD-je felületein is népszerűsítené támogatóit és az általuk képviselt márkát minden lehetséges módon.
Bea közvetlenségével több korosztályt meg tudunk szólítani. Tesszük mindezt az igényesség jegyében, a mai trendnek megfelelően.

Üdvözlettel: Karda Bea

Tel.: 06 30 942-7833 •

 

  Vissza

 

Hirdetési felületek

Kapcsolat

Hirdess Velünk Magazin
Laura és Melinda Kft.
Cím: H-1095, Budapest, Gát u. 21. Fsz. 1.
Telefon: +36 70 / 671 - 6930
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Partneroldalaink