Hirdess Velünk Magazin
2021-10-24

Hungarian English German

A kép nem érhető el
A kép nem érhető el

Utazási ajánlatok, szállásajánlatokkal

Tapolca Fogadó

 

A panzió Miskolctól pár kilométerre a szép Miskolctapolca területén épült, és 2001 márciusában nyitott meg. Tervezésénél és építésekor nagyon fontos szempont volt a természetes anyagok használata, amit egyébként a szálloda szobáiban is megfigyelhetünk. A panzió domináns anyaga a Zemplénben őshonos vörösfenyő, mely otthonos légkört teremt szállóvendégeinknek. De nem csupán az alapanyagok teszik különlegessé a Tapolca Fogadót, hanem a kategóriájában egyedülálló építészeti megoldások is. Nem található még egy, ilyen építészeti megoldásokat bemutató szállás Miskolcon, de valószínűleg máshol sem. A Panzió megbízásából Leták és Tamás Építésziroda által megvalósított elképzeléseknek köszönhetően a Vendégeket elfogja a „Ház a házban” érzés, mely a különleges tetőmegoldásnak köszönhető. Az ízlésesen berendezett hotel hamar a nyaralók egyik kedvelt szálláshelye lett, és a miskolci szállások közül egyre többen választják Panziónkat. Igyekszünk árainkkal is Vendégeink elégedettségét fokozni. Tudomásunk szerint, jelenleg nem található a hasonló színvonalú szolgáltatásokat nyújtó vendéglátóhelyek között, ilyen olcsó szállás Miskolcon.

A Szálloda szobái

A fogadó összesen 14 komfortos szobával rendelkezik, melyek mindegyike saját fürdőszobával van felszerelve. A szobák berendezése a különböző divatirányzatoktól mentes, otthonos. A  magas beltér növeli a vendégek szabadságérzetét, nem keltik az olcsó szállásokon tapasztalható bezártság kellemetlen érzését. A szobák klímája,  köszönhetően a természetes anyagoknak, ideális: nyáron hűvös, télen meleg. Nem nyirkosak, nem párásak ugyanakkor nem is szárazak. Ideális körülményt biztosítanak a pihenéshez. A Panzióban 2, 3 és négy ágyas szobák várják a Miskolcra látogatókat. A szobák mindegyikében hűtőszekrény, kábel televízió, külön fürdőszoba áll rendelkezésre. A szállás szobáinak mindegyike füstmentes. A Panzió szobáinak berendezése illeszkedik a szálloda stílusához, ugyanakkor (ahogy azt korábban is írtuk) a különböző divatirányzatoktól mentes. A szobák bútorzata szinte kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, éppen ezért rendkívül barátságos, mind a városi modern stílushoz szokott látogatók, mind pedig a falusi környezetet kedvelők számára.  Akit egyszer megérintett, annak ezután nem marad ki ez a panzió Miskolci programjából.

Egyéb szolgáltatásaink

A Panzió igyekszik mindenben Vendégeink rendelkezésére állni, mert nálunk a Vendég az első. Olcsó szállás Miskolcon? Kellemes üdülőhely? Gyógyhatású klíma? Nálunk mindezt megtalálja. Közvetlenül a panzió mellett, biztonságos helyen, saját parkoló áll Vendégeink rendelkezésére. A panzió Miskolcon és Miskolctapolcán elérhető programajánlatokkal is igyekszik színesebbé tenni a Vendégek itt tartózkodását. A recepciószolgálat 0-24 órában áll vendégeink rendelkezésére. A szobákban ingyenes WIFI internet elérhető.

Elérhetőség

Cím
3519 Miskolc Csabai u. 36.
Telefon/fax
+36 46 562-215
e-mail
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

  Vissza

 

Hirdetési felületek

Kapcsolat

Hirdess Velünk Magazin
Laura és Melinda Kft.
Cím: H-1095, Budapest, Gát u. 21. Fsz. 1.
Telefon: +36 70 / 671 - 6930
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Partneroldalaink